אורז מוקפץ עם ירקות

מצרכים:
1 כוס אורז מבושל
1 בצל חתוך לרצועות
2 גזר חתוך למקלונים
1 קישוא חתוך למקלונים
1 פלפל אדום/צהוב חתוך לרצועות
חופן שעועית ירוקה (סנפרוסט)
חתיכה קטנה כרוב ירוק חתוך לרצועות
פטריות, בטטה, נבטים… כל ירק שיש לכם במקרר 
אופן ההכנה:

  1. בווק – מעט שמן זית + בצל
  2. כשמזהיב, מוסיפים את מקלוני הגזר ומערבבים במשך דקה.
  3. לאחר מכן, מוסיפים את הקישוא והפלפל האדום/הצהוב ומקפיצים יחד.
  4. מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים.
  5. מוסיפים את האורז ומקפיצים הכל יחד.
  6. בשלב הזה מתבלים – רוטב סויה או רוטב טריאקי ומעט מלח ופלפל.
  7. מקפיצים שוב, עד שכל התערובת מקבלת א הצבע של הסויה/טריאקי.
  8. לקראת הסוף מוסיפים את הכרוב החתוך, מקפיצים כדקה, מכבים את אש ומסכים את המחבת.

# להגשה, ניתן להוסיף אגוזים קצוצים מעל ונבטים.