חצילים ממולאים בבשר

המצרכים:
2 חצילים לא קלופים, חתוכים לאורכם, עובי 0.5 ס"מ
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, פפריקה מתוקה
רסק עגבניות

אופן ההכנה:
1. מניחים את פרוסות החציל על נייר אפייה, בתבנית, מרססים בספריי שמן ומכניסים לתנור, לכ 20 דקות, עד שהפרוסות מתרככות.
2. בקערה – בשר טחון, בצל קצוץ, 4 פרוסות של חציל (הפרוסות הצדדיות, עם הקליפה) קצוצות ותבלינים. ללוש עד שמתאחד לתערובת אחידה.
3. בסיר – רסק עגבניות, מים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4. מכינים את החצילים – בקצה החציל מניחים קציצה שהכנו מהבשר ומגלגלים עד שנהיה גליל קטן. כך עושים עם כל פרוסות החציל.
5. כשהסיר מתחיל לרתוח, מוסיפים את גלילי החצילים ומסדרים יפה בסיר.
6. מעבירים לאש נמוכה, לשעה בערך.

וזהו. זה מוכן וזה מעדן !!!
אפשר להגיש עם אורז מלא, קינואה, פתיתים, קוסקוס..