מג'דרה בורגול

מצרכים:
1/2  כוס עדשים ירוקות
1  כוס בורגול גס
2.5  כוסות מים
1  בצל בינוני קצוץ
מלח, פלפל, כמון
אופן ההכנה:
1.  להשרות את העדשים כשעתיים, לסנן ולבשל חצי שעה במים רותחים ולסנן.
2.  בסיר – לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העדשים ולערבב כשתי דקות.
3.  להוסיף את הבורגול לעדשים, לערבב.
4.  להוסיף את המים ולתבל. להרתיח, להנמיך את האש; לכסות ולבשל כ 15 דקות. לכבות את האש.
5.  להשאיר מכוסה עוד 15 דקות, לערבב עם מזלג ולהגיש.