סלט טבולה קינואה

הקינואה נחשבת לחלבון מלא.
בנוסף, יש בה פחמימות, סיבים תזונתיים, שומנים טובים, ויטמינים ומינרלים כמו: סידן, אשלגן, מגנזיום ועוד.
הקינואה מגיעה בשלושה צבעים: לבנה, אדומה ושחורה. לכל אחת מהן ייחודיות, אך כולן נחשבות בריאות וטובות לנו.
מצרכים:
2 כוסות קינואה שחורה מבושלת
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי, כולל העלים, קצוצים
מלפפון חתוך לקוביות קטנות
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לקערה.
מערבבים ומתבלים – שמן זית, מיץ מחצי לימון ומלח.