מצרכים
300 גרם שעועית הולנדית/שעועית הילדה/שעועית ירוקה/שעועית ירוקה עדינה – שטופה וחתוכה
1 בצל חתוך לרצועות
3 כפות רוטב סויה
2 כפות שומשום מלא
אופן ההכנה:
- במחבת ווק/מחבת רחבה – מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל, עד להשחמה.
- כשמשחים, מוסיפים את השעועית החתוכה ומערבבים היטב, עד שכל השעועית מקבלת לחות מהשמן והבצל.
- מערבבים במשך 2-3 דקות ואז מוסיפים 3 כפות רוטב סויה. ממשיכים לערבב למשך דקה נוספת.
- מפזרים את השומשום במחבת.
# אפשר להגיש כסלט חם או כסלט קר