שעועית רחבה עם סויה ושומשום

מצרכים
300 גרם שעועית הולנדית/שעועית הילדה/שעועית ירוקה/שעועית ירוקה עדינה – שטופה וחתוכה
1 בצל חתוך לרצועות
3 כפות רוטב סויה
2 כפות שומשום מלא
אופן ההכנה:

  1. במחבת ווק/מחבת רחבה – מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל, עד להשחמה.
  2. כשמשחים, מוסיפים את השעועית החתוכה ומערבבים היטב, עד שכל השעועית מקבלת לחות מהשמן והבצל.
  3. מערבבים במשך 2-3 דקות ואז מוסיפים 3 כפות רוטב סויה. ממשיכים לערבב למשך דקה נוספת.
  4. מפזרים את השומשום במחבת.

# אפשר להגיש כסלט חם או כסלט קר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *