מצרכים:
1 כוס אורז מבושל
1 בצל חתוך לרצועות
2 גזר חתוך למקלונים
1 קישוא חתוך למקלונים
1 פלפל אדום/צהוב חתוך לרצועות
חופן שעועית ירוקה (סנפרוסט)
חתיכה קטנה כרוב ירוק חתוך לרצועות
פטריות, בטטה, נבטים… כל ירק שיש לכם במקרר
אופן ההכנה:
- בווק – מעט שמן זית + בצל
- כשמזהיב, מוסיפים את מקלוני הגזר ומערבבים במשך דקה.
- לאחר מכן, מוסיפים את הקישוא והפלפל האדום/הצהוב ומקפיצים יחד.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים.
- מוסיפים את האורז ומקפיצים הכל יחד.
- בשלב הזה מתבלים – רוטב סויה או רוטב טריאקי ומעט מלח ופלפל.
- מקפיצים שוב, עד שכל התערובת מקבלת א הצבע של הסויה/טריאקי.
- לקראת הסוף מוסיפים את הכרוב החתוך, מקפיצים כדקה, מכבים את אש ומסכים את המחבת.
# להגשה, ניתן להוסיף אגוזים קצוצים מעל ונבטים.