מצרכים:
1/2 כוס עדשים ירוקות
1 כוס בורגול גס
2.5 כוסות מים
1 בצל בינוני קצוץ
מלח, פלפל, כמון
אופן ההכנה:
1. להשרות את העדשים כשעתיים, לסנן ולבשל חצי שעה במים רותחים ולסנן.
2. בסיר – לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העדשים ולערבב כשתי דקות.
3. להוסיף את הבורגול לעדשים, לערבב.
4. להוסיף את המים ולתבל. להרתיח, להנמיך את האש; לכסות ולבשל כ 15 דקות. לכבות את האש.
5. להשאיר מכוסה עוד 15 דקות, לערבב עם מזלג ולהגיש.
