תבשיל עדשים

מצרכים:
1 בצל קצוץ
1 כוס עדשים ירוקות
מלח, פלפל, כורכום,
כמון
מים
אופן ההכנה:
בסיר – מעט שמן זית והבצל הקצוץ, עד שמזהיב.
בזמן שהבצל מזהיב, יש לשטוף את העדשים.
מוסיפים את העדשים השטופות לסיר ומערבבים יחד כדקה.
מוסיפים מים פושרים, שיכסו את העדשים והבצל ומתבלים.
אני מאוד אוהבת את השילוב של המלח, פלפל, כורכום וכמון,
אבל ניתן לתבל איך שאוהבים.
מרתיחים על אש גבוהה ומעבירים לאש קטנה, נמוכה
לכ 40 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
ניתן לאכול את התבשיל חם או קר, כתוספת או עם אורז.